POLÍTICA DE PRIVACITAT
D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació dels mateixos, i a la legislació de protecció de dades vigent, Llei 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades i garantia dels drets digitals, així com en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), Edicions El Ventre del Llop manifesta que és titular de l'aplicació Flors de debó, i en virtut de l'art. 10 de l'esmentada Llei, informa del següent:

Com usuari has de saber que els teus drets estan garantits. Els nostres principis respecte la teva privacitat son els següents

• Mai sol·licitem informació personal 
• Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú
• Mai utilitzem les teves dades personals

És necessari fer l’advertiment que aquesta política de privacitat podria variar en funció d’ exigències legislatives o d’ autoregulació, per la qual cosa s’ aconsella als usuaris, que la visitin periòdicament. Serà d’aplicació en el moment en què els usuaris decideixin emplenar algun dels formularis de contacte en els quals es demanin dades de caràcter personal.